Informatiebrief

Zoals ieder jaar vindt de Vakantie Spelweek plaats op het terrein van de Voetbalvereniging Beesd. Wil je weten hoe laat we beginnen en eindigen? Kijk dan even in het programmaboekje of op de website: www.spelweekbeesd.nl! 

Het is de bedoeling dat je alle dagen zelf brood meeneemt. Wij zorgen voor het drinken, maar neem wel zelf je beker/bidon mee. De weersvoorspellingen voor de Spelweek zijn net als de afgelopen weken warm en droog. Het is daarom verstandig om een petje en zonnebrand mee te nemen. Hieronder volgt een overzicht van spullen die je gedurende de week mee moet nemen:

Dag

Mee te nemen

Maandag

Trek kleren (of zwemkleding) aan die vies/nat mogen worden en neem droge kleding & een handdoek mee!

Iedereen in Carnavalskleding! Trek je leukste pak aan!

Dinsdag

Kom deze dag op de fiets, draag een lange broek en trek goede, dichte schoenen aan (dit geldt alleen voor de groepen 9 t/m 16)

Woensdag overdag

Woensdagavond

Zwemspullen, handdoek en setje extra kleding

Slaapspullen en opgepompte luchtbedden, alle spullen graag voorzien van naam en groepsnummer

 

Maandagochtend beginnen we de Spelweek uiteraard met een optreden van de Spelweekband. Om ervoor te zorgen dat de groepsleiding goed te zien is, zullen zij op het veld staan met een bord met daarop het groepsnummer. Hierdoor kunnen kinderen makkelijk aansluiten bij het juiste groepje. Vervolgens zullen zij ballonnen oplaten.  Ouders zijn hierbij van harte welkom!

Het thema van de dag is Carnaval, we vinden het super leuk als de kinderen in Carnavalskleding deze dag beleven. De (hoofd)leiding trekt ook hun gekste kleding aan.

Maandagmiddag hebben we tijdens het polonaise feest ook weer een schuimparty. Let op! Dit staat niet vermeld in het programmaboekje. Denk er dus aan dat je kleding meeneemt die nat/vies mogen worden en neem droge kleding & een handdoek mee!

Dinsdag hebben we met de oudere groepen activiteiten in het bos. Net als vorig jaar gaan we niet lopend naar het bos maar op de fiets. Zorg dus dat je op de fiets komt als je in groep 9 t/m 16 zit. De jongere groepen (1 t/m 8) doen spellen op het voetbalveld en in Beesd.

Woensdag overdag zal er weer ouderwets een zeskamp op het voetbalveld staan met leuke spellen. Er zitten ook spellen bij met water, dus zorg dat je zwemkleding meeneemt, een handdoek en een extra setje droge kleding.

Woensdagavond word je om 18.30 uur verwacht op het voetbalveld. De slaapspullen kunnen dit jaar gebracht worden tussen 15.30 uur en 16.00 uur op woensdagmiddag of woensdagavond tussen 18.30 en 19.00 uur. Graag alle slaapspullen in 1x brengen, voorzien van je voor- en achternaam en groepsnummer. ‘s Avonds gaan we met alle kinderen en begeleiding naar de Notenboom voor de playbackshow. Helaas kunnen de ouders ook dit jaar niet komen kijken (maar houd de Facebook in de gaten, want wie weet komen er wat live video’s online).

Als je niet blijft slapen en dus woensdagavond na de playbackshow/het avondspel naar huis gaat, mogen de jonge kinderen (groep 1 t/m 8) om 22.30 uur opgehaald worden en de oude kinderen (groep 9 t/m 16) om 23.30 uur op het voetbalveld. Op donderdagochtend ben je om 08.30 uur weer van harte welkom voor het ontbijt en ochtendgymnastiek. De donderdagochtend begint er om 11.30 uur een spectaculaire show. Hierbij zijn de ouders van harte welkom zijn en eindigen we om 12.00 uur de dag op het voetbalveld, waarna je ‘s middags vrij bent.

Op vrijdagmiddag loopt de leiding verkleed door Beesd voor de Vossenjacht. Wij zoeken voor deze middag gezellige hulpleiding. Wil je thuis eens vragen of iemand, ouder dan 16 jaar, ons vrijdagmiddag wil helpen? Geef je dan op bij de hoofdleiding. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen ze ook bij de hoofdleiding terecht. 

Vrijdagavond hebben we dan onze slotavond op het voetbalveld! Om 19.00 uur zijn jullie welkom. Je ouders, familie en vrienden zijn hierbij van harte uitgenodigd om te komen kijken! Om 22.00 uur sluiten we de Spelweek weer af met een spectaculaire afsluiting!

Wij hebben er onwijs veel zin in! Tot maandag 13 augustus bij de leukste week van het jaar!


Liefs, de Hoofdleiding 2018